About

Hoi, ik ben Lisa!

Scrol naar beneden om meer over mij te lezen.

In 2021 besloot ik om van opleiding te wisselen. Het was een grote stap die ik zorgvuldig heb overwogen. Na 1 jaar werkzaam te zijn geweest in mijn vorige vakgebied, kwam ik tot de conclusie dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Ik voelde de behoefte om mezelf verder te ontwikkelen en nieuwe kennissen en vaardigheden op te doen.

Het proces van het kiezen van een nieuwe opleiding was spannend en ook enigszins overweldigend. Ik heb verschillende opties onderzocht en de voor- en nadelen tegen elkaar afgewogen. Uiteindelijk heb ik besloten om te kiezen voor een studie die aansluit bij mijn interesses en passies. Een studie vol met creativiteit.

Het volgen van een nieuwe opleiding betekende natuurlijk ook dat ik nieuwe mensen ging ontmoeten en een nieuw netwerk ging opbouwen. Door deze mensen ga ik elke dag met een glimlach naar school.

Ik geloof dat deze interactie en samenwerking nog steeds een belangrijk onderdeel zijn van het leerproces en ik ben altijd enthousiast om mijn kennis te delen en van anderen te leren.

Hoewel het een uitdagende beslissing was, ben ik ervan overtuigd dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Ik ben vastbesloten om het beste uit opleiding te halen en mezelf nog verder te ontwikkelen. Ik kijk uit naar wat de toekomst brengt in mijn vakgebied en ben klaar om de uitdagingen aan te gaan en mijn doelen te bereiken.

Hoi! Mijn naam is Lisa. Ik studeer momenteel Media-vormgeving in Sittard. Ik werk hier aan het maken van logo’s, posters, visitekaartjes en nog veel meer. Maar ik zit hier ook om mezelf te ontwikkelen. Ik ben een echte avonturier en houd heel erg van de natuur. Dit is natuurlijk een pluspunt voor de creatieve fotograaf die in mij zit. Ik houd ook heel erg van muziek. Het kan best zijn dat we elkaar tegenkomen als ik mijn koptelefoon op heb. Mijn inzet vind ik heel belangrijk bij alles wat ik doe. Hopelijk komen we elkaar eens tegen, en wie weet, kan ik je zelfs nog ergens mee van dienst zijn.

Voor eventuele vragen, neem contact op met Lisa Senden via het contactformulier op de site of mail naar finance@lalisa.nl voor het maken van een afspraak of het stellen van vragen hierover.