Wietolie kopen in Los Angeles

Wietolie kopen in Los Angeles

Je weet misschien dat Amerikanen ontzettend conservatief zijn. In de politiek in de Verenigde Staten zijn er maar twee grote politieke partijen: de Democraten en de Republikeinen. Elke verkiezing wint de een of de ander. De Republikeinen zijn met name erg conservatief en in sommige regio’s van de Verenigde Staten kun je ze met gemak, zonder te twijfelen, ultraconservatief noemen. Deze regio’s liggen met name in het zuidoosten van de Verenigde Staten, rondom de staten South-Carolina, Georgia, Louisiana, Mississippi, Texas en Alabama.

Los Angeles, waar ik woon, ligt in California. Tezamen met New York, is Californië de belangrijkste staat in de Verenigde Staten op economisch gebied, maar ook qua populatie. Er wonen in de staat Californië de meeste mensen van alle staten van de Verenigde Staten. De economie van California is vergelijkbaar met de economie van grote landen in de wereld.

California is ook minder conservatief dan andere staten, net zoals New York en Florida. Er wonen hier veel meer mensen met een vrije en open geest. Dat is fantastisch wonen. Dan wordt je er niet op aangekeken als je eens wat geks doet of er anders uitziet dan anderen.

Wat betreft softdrugs en abortus zijn de Verenigde Staten over het algemeen ook erg conservatief. Euthanasie is helemaal onbespreekbaar. Het mooie aan de Verenigde Staten is dat staten bepaalde regels en wetten zelf mogen beslissen. Zo zijn er staten waar softdrugs binnen bepaalde wettelijke kaders wel is toegestaan. Bijvoorbeeld in California.

 

In California wietolie kopen?

In Nederland gebruikte ik regelmatig wietolie. In Nederland is wietolie kopen gewoon legaal, ondanks dat het gemaakt is van cannabis. Wiet is overigens ook gewoon legaal. Het punt bij wietolie is dat het niet verslavend is, maar wel van de cannabisplant komt. Ik denk dat de mensen eraan moeten wennen dat kruiden en planten een geneeskrachtige werking kunnen hebben. Wietolie is een geweldig middel voor super veel lichamelijke aandoeningen. Voor mij was online wietolie kopen heel normaal. Ik kocht het altijd bij cbdwietolieshop.nl en dan werd het netjes bij mij thuis afgeleverd.

Toen ik naar Los Angeles verhuisde, verwachtte ik dat ik wietolie kopen op zou moeten geven. Ik had me daar bij neergelegd. Ik dacht dat ik het ook niet kon verwachten dat ik alle onderdelen van mijn leventje in Nederland gewoon kon doorzetten in een ander land, laat staan in een conservatief land als de Verenigde Staten. Totdat ik op een dag langs een winkel liep en de advertentie op het raam zag hangen voor wietolie. Ik moest twee keer kijken, want ik geloofde mijn ogen niet. Ik had het totaal niet verwacht en rekende er ook niet op, maar wietolie kopen was gewoon mogelijk in Los Angeles.

Vol ongeloof ging ik de winkel binnen. Ik merkte dat ik stiekem en met een zachte stem aan de winkelmedewerker vroeg naar de wietolie, alsof ik iets illegaals deed. Zij bevestigde mijn vraag dat het te koop was en haalde een flesje tevoorschijn. Zomaar. Ze vertelde mij dat wietolie kopen in California gewoon legaal is. Ik heb meteen twee flesjes gekocht, alsof de regels zomaar kunnen veranderen.